Wie zijn wij?

Bergingsbedrijf Kempeneers is een gecertificeerd takel- en bergingsbedrijf sinds 1990 dat bij schade of pech 24 uur per dag het hele jaar voor u klaar staat. Ook het transport van auto's met schade of pech door heel Nederland behoord tot onze activiteiten.

Onze opdrachtgevers zijn o.a. alle alarmcentrales, ANWB Wegenwacht, Route mobiel, justitie, politie, diverse garagebedrijven, maar ook als particulier kunt u bij ons terecht. Iedere opdracht wordt met zorg uitgevoerd.

Wij beschikken over moderne Vianorm - gecertificeerde en volledig uitgeruste Berging en transportvoertuigen. Deze zijn zodanig opgebouwd dat men probleemloos (bijna) alle auto's, bestelauto's en motorfietsen kan vervoeren. Wij zijn aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Bergingsspecialisten, de VBS.

Bergingsbedrijf Kempeneers is gevestigd in Den Oever en is gunstig gelegen aan de A7 halverwege Leeuwarden en Amsterdam en pal naast de N99 richting Den Helder. Deze twee belangrijke verkeersaders verbinden de provincies Noord-Holland en Friesland met elkaar d.m.v. de Afsluitdijk. Door deze gunstige ligging kan Bergingsbedrijf Kempeneers snel op de plaats van het incident zijn.

Ons werkgebied voor alarmmaatschappijen is alles wat binnen de gemeente Wieringen en de Wieringermeer valt met een deel van de Afsluitdijk tot het eerste keerpunt bij Breezanddijk.